Examenele Cambridge English Language Assessment sunt recunoscute de școli, universități, angajatori din sectorul public și privat din toate țările vorbitoare de limba engleză.

   Britannia organizează cursuri de pregătire pentru YLE, KET, PET, First for Schools, CAE.

Certificatele obținute în urma examenelor de limba engleză Young Learners (YLE), nivelurile Movers și Flyers, pot fi folosite pentru echivalarea probei de competență lingvistică la admiterea în clasa a 5-a cu program intensiv (nivel minim necesar: A1).

Punctajul necesar pentru recunoaștere este de minim 11 scuturi, cu minim 4 scuturi la două competențe și minim 3 scuturi la a treia competență.  

   Certificatele obținute în urma examenelor Key/Key for Schools și Preliminary/Preliminary for Schools pot fi folosite pentru echivalarea probei de competență lingvistică la admiterea în învățământul liceal de stat și profesional cu program bilingv și intensiv (nivel minim necesar: A2). 

 Cambridge English: Preliminary este cunoscut și sub denumirea Preliminary English Test (PET) și Preliminary English Test for Schools (PETfS). Examenul demonstrează că poți comunica în limba engleză în situații practice, de zi cu zi. 

  Acest examen poate echivala atât proba de competență lingvistică pentru admiterea în învățământul liceal de stat și profesional cu programbilingv și intensiv, cât și proba de competență lingvistică din cadrul examenului de Bacalaureat dacă este promovat cu unul din următoarele calificative: Pass with Distinction, Pass with Merit sau Pass.  

  Cambridge English First este cunoscut și sub denumirea First Certificate in English (FCE )și First Certificate in English for Schools (FCEfS). Acest test de engleză generală dovedește că poți vorbi engleză suficient de bine pentru a munci și studia într-un mediu în care se vorbește limba engleză.

  Centrul Britannia este alături de copii pe parcursul întregului proces de învăţare-pregătire, îndrumare, evaluare pentru obţinerea unui atestat de engleză Cambridge. Pregătirea pentru Cambridge este deopotrivă complexă şi completă, elevii fiind permanent stimulaţi să îşi dorescă să înveţe și să progreseze. Materiale asigură suportul necesar în procesul de învăţare.

  Promovăm nu doar învăţarea limbii engleze, dar şi valorile culturii şi civilizaţiei britanice.

Investim în cele mai noi, moderne şi bune materiale,  folosim e-learning, învăţarea digitală, încurajând  copiii să utilizeze computerul în scopuri educaţionale.

CAMBRIDGE ENGLISH

Evaluarea elevilor de clasa aIVa, YLE, MOVERS

MOVERS Speaking Pretesting

Evaluarea elevilor de clasa a VI a,

Cambridge PET for Schools

Reading and Writing Pretesting

CAMBRIDGE PET  (Preliminary for Schools) Speaking Pretesting

Movers Speaking Pretesting

Politica de confidenţialitate

DATE DE CONTACT:

BRITANNIA STUDY HOUSE,

CLUJ-NAPOCA, STR. GALAXIEI, NR 1,

WWW.BRITANNIA.RO

britanniastudyhouse@gmail.com

0753849624

0756692154

  • Facebook - Grey Circle

Britannia gestionează datele personale în conformitate cu regulamentul general privind protecția datelor nr. 679/2016 în vigoare în Uniunea Europeană (GDPR). Mai multe informaţii aici.

PreparationCentre_WePrepareFor_Poster_WE

Copyright  ASOCIAŢIA BRITANNIA 2018, CIF 34868917