Have a question?
Message sent Close

Cursuri

Cursurile de literatură în limba engleză

Cei mai populari scriitori din toate timpurile William Shakespeare, Charles Dickens, George Bernard Shaw devin accesibili prin modulele de literatură adaptate pentru copii predate la Britannia.

Cursuri pentru companii și instituții

Empower your English prin cursurile de engleză Britannia! Metode de predare moderne, interactive, conținuturi extrem de utile și deopotrivă interesante vă vor purta într-o călătorie de învățare fascinantă.

Cursuri de română pentru străini

Cursurile de română pentru străini se adreseaza în mod special studenților, oamenilor de afaceri, diplomatilor, cetățenilor străini care lucrează sau studiază în România.

Cursuri engleză pentru copii și adolescenți

Fiind centru de pregătire Cambridge, Britannia utilizează exclusiv materiale Cambridge în vederea susţinerii examenelor pentru obținerea atestatelor.

Pregătire pentru atestate Cambridge

Examenele Cambridge English Language Assessment sunt recunoscute de școli, universități, angajatori din sectorul public și privat din toate țările vorbitoare de limba engleză.

Pretestare Cambridge English

De la placement test până la pretestarea finală, înainte de examenul propriu-zis suntem alături de cursanții noștri în tot procesul de pregătire.

Cursurile pentru adulți TED TALKS

Cursuri special create pentru adulții care doresc să-și îmbunătățească fluența în limba engleză și să își depășească temerile de a comunica în această limbă. Cursurile iau în considerare nevoile specifice adulților pentru a asigura atingerea scopurilor personale în dezvoltarea limbii engleze. Cursurile au la bază faimoasele Ted Talks care deschid infinite posibilități de comunicare și de exprimare a opiniilor personale. Share your "Ideas Worth Spreading" now!

Cursurile CLIL

Științe, istorie, geografie, acestea și multe altele sunt integrate în predarea în limba engleză în modulele. Educația este pentru viață.

Cursurile de gândire critică

Cursurile de gândire critică se bazează pe dezvoltarea și încurajarea capacității de analizare a lumii în care trăim. Această capacitate este exersată prin subiecte din domenii diverse, precum: știință, cultură, istorie, technologie, etc. Cursul are la bază manualele National Geographic, special create pentru analizarea lumii înconjurătoare.

Study Smarter, Learn Faster!

Cursuri de coaching în educație

Neuroeducația este un domeniu interdisciplinar care combină neuroștiința, psihologia și educația pentru a crea metode de predare îmbunătățite și curricula și se apropie din ce în ce mai aproape de prime time.

Cursurile de literatură Britannia

Cei mai populari scriitori din toate timpurile William Shakespeare, Charles Dickens, George Bernard Shaw devin accesibili prin modulele de literatură adaptate pentru copii predate la Britannia.

Layer 1

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.