Have a question?
Message sent Close

Cursuri pentru companii și instituții

Cursul Cambridge Empower la Primăria Cluj-Napoca

Învățarea continuă, pe tot parcursul vieții este foarte importantă, iar engleza este o achiziție care vă aduce multe oportunități. Într-o lume globalizată, aflată în continuă schimbare, limba engleză este atât de necesară pentru dezvoltarea profesională, dar și cea personală.

Britannia vă oferă cele mai moderne cursuri pentru adulți, Cambridge English for adults care includ atât suport pe hârtie, resurse video, audio, dar și învățare pe platformă digitală.

Cursurile pentru adulți TED TALKS

Cursuri special create pentru adulții care doresc să-și îmbunătățească fluența în limba engleză și să își depășească temerile de a comunica în această limbă. Cursurile iau în considerare nevoile specifice adulților pentru a asigura atingerea scopurilor personale în dezvoltarea limbii engleze. Cursurile au la bază faimoasele Ted Talks care deschid infinite posibilități de comunicare și de exprimare a opiniilor personale. Share your “Ideas Worth Spreading” now!

Vă propunem metode de învățare interactivă

Prin conversație, joc de rol, care asigură însușirea, îmbunătățirea cele patru competențe lingvistice – citit, scris, ascultare și vorbire.

Organizarea grupurilor se face pe clase digitale, în formatul cărora fiecare cursant poate accesa platforma digitală și acasă sau la lucru, având posibilitatea de a exersa și în afara cursului, progresând în ritmul stabilit de fiecare.

  • Începător
  • Elementar
  • Pre-intermediar
  • Intermediar
  • Post-intermediar
  • Avansat
Layer 1

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.