Pregătire pentru atestate Cambridge

Examenele Cambridge Assessment English sunt recunoscute de școli, universități, angajatori din sectorul public și privat din toate țările vorbitoare de limba engleză.

Certificatele obținute în urma examenelor de limba engleză Young Learners (YLE), nivelurile Starters, Movers și Flyers, pot fi folosite pentru echivalarea probei de competență lingvistică la admiterea în clasa a 5-a cu program intensiv (nivel minim necesar: A1). Punctajul necesar pentru recunoaștere este de minim 11 scuturi, cu minim 4 scuturi la două competențe și minim 3 scuturi la a treia competență.

Cambridge English Preliminary este cunoscut și sub denumirea B1 Preliminary for Schools (PETfS). Examenul demonstrează că poți comunica în limba engleză în situații practice, de zi cu zi. Acest examen poate echivala atât proba de competență lingvistică pentru admiterea în învățământul liceal de stat și profesional cu programbilingv și intensiv, cât și proba de competență lingvistică din cadrul examenului de Bacalaureat.

Cambridge English First este cunoscut și sub denumirea B2 First for Schools (FCE )și First Certificate in English for Schools (FCEfS). Acest test de engleză generală dovedește că poți vorbi engleză suficient de bine pentru a munci și studia într-un mediu în care se vorbește limba engleză.

Cambridge C1 Advanced English Pregătirea pentru examen te ajută să-ți dezvolți competențele lingvistice care îți asigură succesul în studii și carieră.

C1 Advanced este acceptat de peste 8.000 de instituții din întreaga lume

Universități și colegii din Marea Britanie și din lume.

Angajatori de top din întreaga lume.

Instituții de stat și organizații profesionale.

Pregătirea pentru susținerea examenelor Cambridge

Centrul Britannia este alături de cursanți pe parcursul întregului proces de învățare-pregătire, îndrumare, evaluare, înscriere pentru obţinerea unui atestat de engleză Cambridge.

Pregătirea pentru Cambridge este deopotrivă complexă şi completă, elevii fiind permanent stimulați să își dorească să învețe și să progreseze. Materiale asigură suportul necesar în procesul de învățare.

Britannia organizează cursuri de pregătire pentru YLE, A2 Key for Schools, B1 Preliminary, B2 First for Schools, C1 Advanced, C2 Proficiency.

YLE Starters Movers Flyers

Aceste examene sunt concepute pentru a motiva copiii și pentru a le consolida încrederea pas cu pas.

A2 Key for Schools

Acest examen ajută elevii să își dezvolte competențele de scriere şi vorbire în limba engleză la nivel A2.

B1 Preliminary for Schools

B1 Preliminary este un examen care atestă un nivel intermediar de limbă engleză.

B2 First for Schools

Examene complexe, care testează toate competenţele lingvistice (speaking, listening, reading şi writing).

C1 Advanced

Acest examen oferă mai mult decât un certificat. Te ajută să deschizi usi în întreaga lume astfel încât să-ți atingi toate obiectivele.

Promovăm nu doar învățarea limbii engleze, dar și valorile culturii și civilizaţiei britanice.

Investim în cele mai noi, moderne şi bune materiale, folosim e-learning, învățarea digitală, încurajând și direcționând cursanții să utilizeze computerul și tehnologia digitală în scopuri educaționale.