YLE Starters Movers Flyers

Pregătirea pentru Cambridge YLE la Britannia

În ciuda faptului că numele Cambridge poate fi de cele mai multe ori asociat cu un nivel avansat de limbă engleză, iată că cei de la Cambridge Assessment English fac accesibile atestatele Cambridge de la o vârstă fragedă. În acest sens, materialele Cambridge English Teaching ating de ani de zile excelența în educație și în predarea limbii engleze, fiind atât de îndrăgite de cursanții noștri. Manualele Cambridge au făcut demult saltul în era digitală și ne pun la dispoziție activități de e-learning, care facilitează o învățare rapidă, cu rezultate mult mai bune.

YLE (Young Learners of English) Starters, Movers, Flyers

Cu o tradiţie de peste 100 de ani (începând cu anul 1913), examenele Cambridge Assessment English sunt susţinute anual de peste 2 milioane de candidaţi din mai mult de 130 de ţări. Certificatele obţinute sunt recunoscute de mai mult de 12 000 de companii, organizaţii, ministere şi întreprinderi de stat, universităţi şi colegii din întreagă lume.

Examenele Cambridge Assessment English sunt examene complexe, care testează toate competenţele lingvistice (speaking, listening, reading şi writing).

Pre A1 Starters

Acesta este primul dintr-o serie de trei examene pentru copii cu vârste cuprinse între 6-12 ani. Toate cele trei examene ajută copiii să facă primii paşi spre învățarea limbii engleze.

A1 Movers

Acesta este cel de-al doilea examen conceput special pentru copii. Acest certificat poate fi folosit pentru echivalarea probei de competenţă lingvistică la admiterea în clasa a 5-a cu program intensiv de limba engleză.

A2 Flyers

Acesta este cel de-al treilea examen conceput special pentru copii. Aceste examene sporesc încrederea copiilor în propriile abilități şi formează o bază solidă pentru învățarea limbii engleze. Acest certificat poate fi folosit pentru echivalarea probei de competenţă lingvistică la admiterea în clasa a 5-a cu program intensiv de limba engleză.

Resurse Utilizate

De la povestiri scurte, însoțite de imagini absolut minunate, integrând învățarea prin descoperire, asociere, cântece, chanturi sau poezii ritmate, până la exercițiile de pe tabla interactivă, orele de engleză și pregătirea pentru Cambridge devin o călătorie de plăcere și bucurie pentru cursanții noștri.

  • povestiri
  • jocuri digitale pe calculator, tabletă, telefon
  • jocuri de rol
  • exerciții de gramatică, citire, scriere, ascultare, pronunție corectă
  • jocuri cu flashcards și puzzle
  • softuri speciale pentru tabla interactivă
  • manuale oficiale pentru pregătirea examenului