Have a question?
Message sent Close

Pretestări Oficiale Cambridge Assessment English

Britannia Study House a devenit oficial Cambridge Assessment English Pretesting Centre.

De la placement test până la pretestarea finală, înainte de examenul propriu-zis suntem alături de cursanții noștri în tot procesul de pregătire.

Începând cu A2 Key/Key for Schools, examenele Cambridge sunt și în varianta computer-based. Asigurăm pregătire și pretestare pe platforme digitale Cambridge.

Pretestarea oferă candidaților șansa de a exersa susținerea unui examen de engleză Cambridge Assessment English utilizând teste oficiale în condiții de examen.

Beneficiile Pretestărilor pentru candidați

Pretestarea oferă candidaților șansa de a exersa susținerea unui examen de engleză Cambridge Assessment English utilizând teste oficiale în condiții de examen. Această experiență le oferă candidaților posibilitatea de a-și evalua propriile competențe, astfel, își construiesc încrederea prin familiarizarea cu procesul de examinare.

Centrele și profesorii care participă la Pretestare își dezvoltă cunoștințele despre evaluare și demonstrează angajamentul de a atinge excelența ca parte activă a renumitului program de cercetare Cambridge Assessment English.

După susținerea părților de Reading, Listening și Use of English, lucrările de pretestare sunt evaluate la Cambridge și rezultatele sunt trimise la centre în termen de trei săptămâni. Partea de Writing este evaluată de examinatori de engleză calificați Cambridge Assessment, iar candidații primesc feedback despre modul în care au performat în cadrul acestei părți.

Proba de Speaking

Proba de Speaking poate fi o provocare reală pentru candidați, emoțiile fiind la cote maxime. Este esențial să îi pregătim din timp mental și psihologic pentru această probă.

Proba de Speaking

Testele Cambridge includ proba de Speaking, chiar pentru cei mici. Îi ajutăm pe candidați să își controleze emoțiile și să aibă self-confidence.

Layer 1

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.