Proiectul BRITANNIA a luat naştere în 2012 din dorinţa de a completa sistemul de învăţămănt de stat prin programul after school şi cursurile de limbi străine. Timp de şase ani, lucrând cu elevii de la şcolile de centru din Cluj-Napoca, am resimţit tot mai mult necesitatea unor reforme atât în ceea ce priveşte curriculumul naţional, dar mai ales a metodelor de predare.  Promovăm valorile culturale şi ştiintifice prin programe educaţionale moderne si actuale, adoptăm si implementam metode, metodologii si bune practici din sisteme de învăţământ performante, introducem interdisciplinaritatea în predare si programe intregrative de tip " Învăţ din viaţă si pentru viaţă". Susţinem, promovăm şi aplicăm multilingvismul de la o vârstă fragedă prin metode didactice şi pedagogice inspirate din şi bazate pe modul de învăţare a limbii materne. 

      În 2017 am devenit parteneri British  Council. Promovăm, susţinem valorile culturii şi civilizaţiei britanice, dar mai ales învăţarea limbii engleze la orice vârstă. În acest sens, ultilizăm materiale didatice moderne, e-learning sau învăţarea digitală.

        EVENIMENTE
   CAMBRIDGE DAYS

  De ce Cambridge English?

Peste 100 de ani de experiență și cunoștințe...

Cambridge English reprezintă o abordare unică în învățarea, predarea și evaluarea limbii engleze. Combină experiența și cunoștințele Cambridge English Language Assessment și ale Cambridge University Press.

Cambridge English este condus de cercetători de talie mondială și are o misiune importantă:

  • aceea de a oferi excelență în educație

  • prin crearea de oportunități reale pentru cursanți și profesori

  • oferind valoare profesorilor, instituțiilor de învățământ și angajatorilor

  • promovând învățarea limbii ca beneficiu al societății în general.

  • Facebook - White Circle

English | www.britannia.ro | Cluj-Napoca

Politica de confidenţialitate

DATE DE CONTACT:

BRITANNIA STUDY HOUSE,

CLUJ-NAPOCA, STR. GALAXIEI, NR 1,

WWW.BRITANNIA.RO

britanniastudyhouse@gmail.com

0753849624

0756692154

  • Facebook - Grey Circle

Britannia gestionează datele personale în conformitate cu regulamentul general privind protecția datelor nr. 679/2016 în vigoare în Uniunea Europeană (GDPR). Mai multe informaţii aici.

PreparationCentre_WePrepareFor_Poster_WE

Copyright  ASOCIAŢIA BRITANNIA 2018, CIF 34868917