Have a question?
Message sent Close

Despre noi

Din 2011, Britannia înseamnă cultură, tradiție, valori, inovație, educație.

Viziunea noastra reflectă încrederea în potentialul uman de a explora și cunoaște dimensiunile lumii și realității în care trăim prin conectare, comunicare și interacțiune.

Pentru noi, limba engleză este un portal către cunoaștere, către posibilitatile care generează noi perspective de gândire și abordare a lumii în care trăim, găsirea oportunităților de creștere si dezvoltare ca oameni si umanitate.

De ani de zile, preocupările noastre s-au centrat pe crearea unui context adecvat care facilitează învățarea, progresul și rezultatele. Mediul de învățare dinamic și inspirațional creează toate premisele pentru o călătorie de învățare fascinantă pe care o parcurgem cu imensă bucurie împreună cu toți cursantii nostri – copii, tineri sau adulți.

Certificări profesionale

Coaching in Education-Addressing the need for deep communication

Certificat digital skills

EAP Certificate – Zeynep Urkun

Google for Education

Cambridge Assessment English-Teaching English Online

Neuroscience in Education

Educația Digitală la Britannia

Cursurile de Engleză

Crearea sau simularea unor situații de viață reală, folosirea interacțiunii și comunicării interumane, dezvoltarea imaginației și creativității. Aceste abilități umane au o valoare inestimabilă în procesul de învățare.

Pregătirea pentru atestatele Cambridge Assessment English

Împreună parcurgem cea mai temeinică, complexă și completă pregătire pentru atestatele Cambridge utilizând cele mai noi, moderne resurse materiale și digitale Cambridge University Press.

Începând cu 2020 literatura ajunge pe platforma digitală-toate platformele digitale fiind create de profesoarele de la Britannia.

Layer 1

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.