Școala de vară în limba engleză

Școala de vară Britannia în limba engleză are deja o tradiție de 10 ani.

Cărți de literatură premium sunt rezervate pentru a fi predate doar în această perioadă. Cele mai populare opere din toate timpurile, acum adaptate pentru copii, chiar sub formă de benzi desenate, sau doar simplificate, cu suport audio, video, sunt readuse la viață pentru participanții la programul special de vară.

Personaje legendare, precum King Arthur, Robin Hood prind viață în imaginația copiilor, lăsându-se purtați de aventurile incredibile care au fascinat copiii de-a lungul atâtor generații. William Shakespeare sau Charles Dickens devin accesibili prin cărțile de literatură adaptate pentru copii.

Ce beneficii aduce Britannia Summer School?

Este un program accelerat de învățare a limbii engleze-contextul perfect pentru a începe sau a continua călătoria de învățare

Include module de literatură adaptată pentru copii, acum pe platformă digitală

Grupele sunt formate în funcție de vărstă și nivel de studiu

Predarea integrată CLIL (Content & Language - Integrated Learning)

BRITANNIA de 10 (zece) - probably the best summer school in town...

Școala de vară Britannia în limba engleză are deja o tradiție de 10 ani. Cărțile de literatură premium și modulele de predare integrată CLIL sunt rezervate doar în această perioadă spre a fi studiate de participanți în cadrul programelor/modulelor structurate în funcție de vârsta școlară și nivelul de studiu al limbii engleze.
Cele mai populare opere din toate timpurile, acum adaptate pentru copii, chiar sub formă de benzi desenate, sau doar simplificate, cu suport audio, video și platformă digitală. Personaje legendare, precum King Arthur, Robin Hood, my Fair Lady prind viață în imaginația copiilor, lăsându-se purtați de aventurile incredibile care au fascinat copiii de-a lungul atâtor generații. Studiem scriitori precum William Shakespeare, Charles Dickens, Jules Verne și Alexandre Dumas.
Cursurile de predare integrată în limba engleză acoperă teme de mare interes precum alimentația sănătoasă sau ce face lumea să se învârtă. Acestea se bazează pe dezvoltarea și încurajarea capacității de analizare a lumii în care trăim. Aceste cursuri sunt predate pe platforme digitale și sunt însoțite de activități și suport 3D.

Programa Perioada 4-15 iulie

Programa Perioada 18-29 iulie

Programa Perioada 1-12 August

PROGRAMUL EQUIFY la școala de vară - în parteneriat cu AIESEC

Tarife Summer School 2022

Orar Summer School 2022