Tabere în Marea Britanie

Organizăm tabere in Marea Britanie

O oportunitate extraordinară de imersiune în cultura și civilizația britanică. Cursurile de engleză cu profesori nativi îi captivează pe participanți prin metodele excelente de predare ale profesorilor britanici. Excursiile organizate le oferă participanților șansa de a se familiariza cu stilul de viață britanic și de a le cunoaște istoria și cultura.
Taberele sunt organizate în parteneriat cu International Summer Schools Education.

Tabără în Maidenhead, Anglia, 19-26 iunie

Maidenhead este un orășel de doar 70000 de locuitori, pitoresc, asemeni Cheltenham și tipic provinciei britanice. Campusul se bucură de cele mai moderne facilități educaționale, de la sălile de clasă și terenurile de sport, la stabilimentele de cazare și masă. Cuprinde o cantină utilată modern, dormitoare bine echipate, săli cu tehnologie multimedia, teren de tenis, terenuri de rugby și fotbal, săli multifuncționale de sport, teren de golf și bază hipică pentru echitație.

Programul oferă oportunitatea participanților de a îmbina studiul limbii engleze (15 lecții pe săptămână) cu practicarea acesteia într-un mediu multicultural, în timpul activităților de seară sau excursiilor.

Campusul unei școli private din Anglia, Saint Lawrence College, Ramsgate
Croaziera pe Tamisa, Londra

Povestea despre podurile Tamisei, dar și despre vestitul London Bridge te poartă prin istorie până în zilele noastre, în timp ce poți admira Londra.

Între cursuri, on the Green