Tudjon meg többet... Utazzon, fedezze fel, fedezze fel, tanuljon,
tanuljon!
Bővítse a Horizontját!
Go Digital! A digitális tanulás jobb, gyorsabb eredményeket jelent. Utazz új mentalitásba, korlátlan távlatokkal!
Itt a jövő.

Angol gyerekeknek és tinédzsereknek

Román tanfolyamok külföldiek számára

Tanfolyamok vállalatoknak is intrezményeknek

Felkészülés a cambridge-i tanúsítványokra

Britannia tanfolyamok

A gyakorlati teszttől a tényleges vizsga előtti utolsó elővizsgálatig a hallgatókkal vagyunk a felkészülési folyamat során.

Britannia a legmodernebb felnőtteknek szóló tanfolyamokat kínálja, a cambridge-i angol nyelvtanfolyamokat felnőttek számára, amelyek papír alapú támogatást, videoforrásokat, audio …

A gyakorlati teszttől a tényleges vizsga előtti utolsó elővizsgálatig a hallgatókkal vagyunk a felkészülési folyamat során.

Ez az első egy három vizsga sorozatból 6-12 éves gyermekek számára. Mindhárom vizsga segíti a gyermekeket abban, hogy …

A cambridge-i angol nyelvvizsga összetett vizsga, amely minden nyelvtudást (beszéd, hallás, olvasás és írás) a legalacsonyabb szinttől (A1) kezdve tesztel, a minimális életkor 7 év.

B1 Előzetes este un examen care atestă un nivel intermediar de limbă engleză. A bizonyítvány egyenértékű lehet a felvétel egy 9-a nyelvtanfolyammal, kétnyelvű és intenzív angol nyelvprogrammal, valamint az érettségi vizsga nyelvvizsgájával.

A Cambridge FCE nemzetközi bizonyítvány birtokában lehetősége nyílik arra, hogy angol nyelvtudását gyakorlati célokra felhasználja, külföldön és az országban tanuljon, vagy karrierje érdekében bárhol a világon.

A megszerzett bizonyítványokat világszerte több mint 12 000 vállalat, szervezet, minisztérium és állami tulajdonú vállalkozás, egyetem és főiskola ismeri el.

Az oktatás a legjobb befektetés.


2011 óta Britannia kultúrát, hagyományt, értékeket, innovációt, oktatást jelent.
Víziónk tükrözi az emberi lehetőségek iránti bizalmat, hogy kapcsolat, kommunikáció és interakció révén felfedezzük és megismerjük a világ dimenzióit és a valóságot, amelyben élünk.
Számunkra az angol egy portál a tudáshoz, azokhoz a lehetőségekhez, amelyek új perspektívákat generálnak a gondolkodáshoz és a világ megközelítéséhez, amelyben élünk, lehetőséget találva a növekedésre és fejlődésre emberként és emberiségként.

Évek óta aggodalmaink egy megfelelő kontextus létrehozására összpontosítanak, amely megkönnyíti a tanulást, a haladást és az eredményeket. A dinamikus és inspiráló tanulási környezet minden előfeltételt megteremt egy lenyűgöző tanulási út számára, amelyet minden diákunkkal – gyermekeinkkel, fiataljainkkal vagy felnőttjeinkkel együtt – örömmel élvezünk. A modern források kiváló és gyors eredményeket biztosítanak – a legújabb cambridge-i tankönyvek, digitális platformok tanárok és hallgatók számára, a legújabb és legfejlettebb szoftverek az interaktív táblák számára.

Számomra az angol egy olyan portál, amely új mentalitáshoz vezet, új perspektívákat nyit a tudáshoz, új növekedési és fejlődési lehetőségeket. Amióta elhagytam az állami rendszert és egyedül kezdtem az utat, tanultam, nőttem és fejlődtem diákjaimmal. Britannia elképzelése és tanítási megközelítése magában foglalja és integrálja a Cambridge English tanárképzését, ami kiváló oktatást, kiemelkedő együttműködést jelent a Brit Tanáccsal, idegtudományi, pszichológiai és oktatási coaching programokat. A Britannia Beyond nyelvtanfolyamok az irodalomtól az oktatási coachingig a legkorszerűbb forrásokat használják fel. Nálunk már egy lépéssel előrébb jársz.

Britannia BLOG

07
máj
A digitális és online tanulásról a világjárvány idején
A digitális és online tanulásról a világjárvány idején május 7, 2021 Posted by: admin Category: digitális tanulás , Nincs hozzászólás Az oktatás a globális figyelem középpontjába kerül, minden eddiginél jobban. Miután márciusban bezárták az iskolákat, és úgy döntöttek, hogy a jelenlegi tanévre nem nyitják meg újra őket, mindannyian példátlan helyzetbe kerültünk. A Covid 19 járvány [...]
Posted in: digitális tanulás,
07
máj
Nyári vakáció
Nyári vakáció május 7, 2021 Posted by: admin Category: Nyári vakáció , Nincs hozzászólás A leghosszabb, a legszebb ... Kedves Szülők, Közeledik a nyári vakáció! Az ünnepek már nem olyanok, mint régen, a gyermekek által az országban, nagyszülőknél töltött napok egész nap kint a szabad ég alatt, alkonyatig játszva. Manapság a gyerekek is a nagyszülőknél [...]
Posted in: Nyári vakáció,
07
máj
A digitális oktatástól az online, egyetlen kattintással!
A digitális oktatástól az online, egyetlen kattintással! május 7, 2021 Posted by: admin Category: digitális tanítás , Nincs hozzászólás A digitális oktatástól az online, egyetlen kattintással! Itt található egy képernyőkép egy interaktív digitális platformról. A diákok megnéznek egy videót, majd válassza a megfelelő opciót, kattintson a nyílra. Ez egy digitális osztály. Az osztályteremből, bárhol a [...]
Posted in: digitális tanítás,

Iratkozzon fel a hírlevélre

Legyen naprakész minden hírünkkel és eseményünkkel kapcsolatban. Iratkozzon fel a hírlevélre, és ne hagyja ki a legfrissebb híreket, az angolt, a vizsgákat, a vállalati erőforrásokat vagy más lehetőségeket.