Felkészülés a cambridge-i tanúsítványokra

Általános előadás

A Cambridge-i angol nyelvvizsgátiskolák, egyetemek, állami és magánszektorbeli munkaadók ismerik el minden angol nyelvű országban.

Britannia tanfolyamokat szervez az YLE, a Key, az előzetes, az első iskolák, a C1 haladó, a C2 jártasság számára.

Certificatele obținute în urma examenelor de limba engleză Young Learners (YLE), nivelurile Starters, Movers și Flyers, pot fi folosite pentru echivalarea probei de competență lingvistică la admiterea în clasa a 5-a cu program intensiv (nivel minim necesar: A1). Punctajul necesar pentru recunoaștere este de minim 11 scuturi, cu minim 4 scuturi la două competențe și minim 3 scuturi la a treia competență.

Certificatele obținute în urma examenelor A2 Key/Key for Schools și Preliminary/Preliminary for Schools pot fi folosite pentru echivalarea probei de competență lingvistică la admiterea în învățământul liceal de stat și profesional cu program bilingv și intensiv (nivel minim necesar: A2).

Cambridge English Preliminary este cunoscut și sub denumirea B1 Preliminary English Test for Schools (PETfS). Examenul demonstrează că poți comunica în limba engleză în situații practice, de zi cu zi. Acest examen poate echivala atât proba de competență lingvistică pentru admiterea în învățământul liceal de stat și profesional cu programbilingv și intensiv, cât și proba de competență lingvistică din cadrul examenului de Bacalaureat.

Cambridge English First este cunoscut și sub denumirea First Certificate in English (FCE )și First Certificate in English for Schools (FCEfS). Acest test de engleză generală dovedește că poți vorbi engleză suficient de bine pentru a munci și studia într-un mediu în care se vorbește limba engleză.

Cambridge C1 Advanced English Pregătirea pentru examen te ajută să-ți dezvolți competențele lingvistice care îți asigură succesul în studii și carieră.

​C1 Advanced este acceptat de peste 8.000 de instituții din întreaga lume ca dovadă a unui nivel înalt de competențe lingvistice.

Ezek tartalmazzák:

Universități și colegii din Marea Britanie și din lume.

Angajatori de top din întreaga lume.

Instituții de stat și organizații profesionale.

A C1 Advanced Diploma-t az Egyesült Királyság, Írország, Ausztrália és Új-Zéland egyetemei 100% -ban elismerték a tanulmányokhoz szükséges angol felsőfokú bizonyítékként, ugyanolyan elismeréssel, mint az IELTS-teszt.

55
58

A Britannia Központ a hallgatókkal a tanulás-előkészítés, útmutatás, értékelés, regisztráció során részt vesz a Cambridge-i angol bizonyítvány megszerzéséhez. A Cambridge-re való felkészülés összetett és teljes, a diákokat folyamatosan ösztönzik arra, hogy tanulni és haladni tudjanak. Az anyagok biztosítják a szükséges támogatást a tanulási folyamatban.

Nemcsak az angol nyelv tanulását, hanem a brit kultúra és civilizáció értékeit is népszerűsítjük.

Beruházunk a legújabb, legmodernebb és jó anyagokra, használjuk az e-tanulást, a digitális tanulást, ösztönözve és irányítva a hallgatókat, hogy oktatási célokra használják a számítógépet és a digitális technológiát.