Pregătire pentru atestate Cambridge

Prezentare generală

Examenele Cambridge English Language Assessment sunt recunoscute de școli, universități, angajatori din sectorul public și privat din toate țările vorbitoare de limba engleză.

Britannia organizează cursuri de pregătire pentru YLE, Key, Preliminary, First for Schools, C1 Advanced, C2 Proficiency.

Certificatele obținute în urma examenelor de limba engleză Young Learners (YLE), nivelurile Starters, Movers și Flyers, pot fi folosite pentru echivalarea probei de competență lingvistică la admiterea în clasa a 5-a cu program intensiv (nivel minim necesar: A1). Punctajul necesar pentru recunoaștere este de minim 11 scuturi, cu minim 4 scuturi la două competențe și minim 3 scuturi la a treia competență.

Certificatele obținute în urma examenelor A2 Key/Key for Schools și Preliminary/Preliminary for Schools pot fi folosite pentru echivalarea probei de competență lingvistică la admiterea în învățământul liceal de stat și profesional cu program bilingv și intensiv (nivel minim necesar: A2).

Cambridge English Preliminary este cunoscut și sub denumirea B1 Preliminary English Test for Schools (PETfS). Examenul demonstrează că poți comunica în limba engleză în situații practice, de zi cu zi. Acest examen poate echivala atât proba de competență lingvistică pentru admiterea în învățământul liceal de stat și profesional cu programbilingv și intensiv, cât și proba de competență lingvistică din cadrul examenului de Bacalaureat.

Cambridge English First este cunoscut și sub denumirea First Certificate in English (FCE )și First Certificate in English for Schools (FCEfS). Acest test de engleză generală dovedește că poți vorbi engleză suficient de bine pentru a munci și studia într-un mediu în care se vorbește limba engleză.

Cambridge C1 Advanced English Pregătirea pentru examen te ajută să-ți dezvolți competențele lingvistice care îți asigură succesul în studii și carieră.

​C1 Advanced este acceptat de peste 8.000 de instituții din întreaga lume ca dovadă a unui nivel înalt de competențe lingvistice.

Printre acestea se numără:

Universități și colegii din Marea Britanie și din lume.

Angajatori de top din întreaga lume.

Instituții de stat și organizații profesionale.

Diploma C1 Advanced este recunoscută de 100 % din universitățile din UK, Irlanda, Australia și Noua Zeelandă ca dovadă a nivelului avansat de limba engleză necesar pentru studii, având aceeași recunoaștere ca și testul IELTS.

55
58

Centrul Britannia este alături de cursanți pe parcursul întregului proces de învățare-pregătire, îndrumare, evaluare, înscriere pentru obţinerea unui atestat de engleză Cambridge. Pregătirea pentru Cambridge este deopotrivă complexă şi completă, elevii fiind permanent stimulați să își dorească să învețe și să progreseze. Materiale asigură suportul necesar în procesul de învățare.

Promovăm nu doar învățarea limbii engleze, dar și valorile culturii și civilizaţiei britanice.

Investim în cele mai noi, moderne şi bune materiale, folosim e-learning, învățarea digitală, încurajând și direcționăm cursanții să utilizeze computerul și tehnologia digitală în scopuri educaționale.