A2 Key for Schools/Key

A2-KEY/KEY for SCHOOLS

Cu o tradiţie de peste 100 de ani (începând cu anul 1913), examenele Cambridge English sunt susţinute anual de peste 2 milioane de candidaţi din mai mult de 130 de ţări. Certificatele obţinute sunt recunoscute de mai mult de 12 000 de companii, organizaţii, ministere şi întreprinderi de stat, universităţi şi colegii din întreagă lume.

Examenele Cambridge English sunt examene complexe, care testează toate competenţele lingvistice (speaking, listening, reading şi writing) începând cu cel mai mic nivel (A1), vârstă minimă fiind 7 ani.

Acest examen ajută elevii să își dezvolte competențele de scriere şi vorbire în limba engleză la nivel A2. Acest certificat poate echivala proba de competenţă lingvistică la admiterea în clasa a 9-a cu program bilingv şi intensiv de limba engleză.

Un certificat A2 Key for Schools validează competențele lingvistice ale copiilor care se pot exprima în limba engleză în situații simple de comunicare din viața reală. Începând cu acest nivel, examenele Cambridge sunt accesibile și computer-based, nu doar paper-based, prin urmare și pregătirea, pretestarea trebuie realizate pe platforme digitale.

Certificatul KEY/KEY for Schools atestă:

  • Întelegerea și utilizarea expresiilor și structurilor de bază;
  • Înțelegerea textelor scrise de dificultate redusă;
  • Capacitatea de a te prezenta si de a răspunde la câteva întrebari despre propria persoană, familie sau viață școlară;
  • Abilitatea de a întreține conversații simple;

Probele Key/Key for Schools sunt

Reading and Writing, Listening și Speaking.